Nieuws

Sample image

Serious Resque  20-12-2015

Vanmiddag is het zover ...we gaan met 2 teams richting Venlo voor de start van Serious Rescue.
Mocht je willen volgen waar de boten zich bevinden dan kun je dit vinden op de website van serious rescue - http://www.seriousrescue.nl/route/

Onze deelname zou niet mogelijk zijn geweest zonder sponsors -bij deze willen we dan ook onze sponsors bedanken voor hun bijdrage:


Van der Laan BV
Houtman & de Vogel
Rietveld Serigrafie
Albert Heijn - Herenhof
Keurslagerij Loek van Vliet - Herenhof
Van der Valk hotel Vught
brandweerwinkel.nl

 

Algemene Ledenvergadering 21 april 2015

Op Dinsdag 21 april om 20:00 uur wordt de Algemene Leden Vergadering van de Alphense Reddingsbrigade gehouden. Wil je hierbij aanwezig zijn laat dat dan aan het bestuur weten. 

Tijdens deze vergadering zal er ook een bestuursverkiezing gehouden worden. Een aantal bestuursleden treed af, maar stelt zich ook herkiesbaar. Wil je ook deel van het bestuur uitmaken, stel je kandidaat en laat ook dat aan ons weten

 

 

Buitengewone Algemene Ledenvergadering 18 november 2014

De Alphense Reddingsbrigade is voornemens een Buitengewone Algemene Leden Vergadering te organiseren op 18 november 2014.

Deze vergadering wordt gehouden om de jaarrekening 2013 te behandelen.

Via deze aankondiging willen wij u vragen u in te schrijven voor deze vergadering op ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp gevraagd bij de entree tafel

Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt is vanaf dit seizoen de tafel voor het aan melden van de kinderen niet meer aanwezig.

We zijn op zoek naar 1 of meerdere ouders die deze rol zouden willen vervullen. Vind u het leuk om deze taak in te vullen en heeft u de tijd om tussen 17.45- ± 18.10 en 18.30 - ± 18.55 de kinderen te begroeten en te registreren? Dan horen wij graag van u.

Namens het bestuur alvast bedankt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

21-09-2014 Sponsor de brigade - Fiets je ook mee?

Wanneer:Zondag 21 September 2014
Waar: Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Zoeterwoude.
Hoe laat: Start tussen 9.00 en 13.30 uur
Hoeveel: 20, 40 of 60 kilometer
Inschrijfgeld: geen
Inschrijving: geen, je kan je gewoon melden bij 1 van de startpunten en je goede doel - de Alphense Reddingsbrigade, inschrijfnummer 25 - opgeven 

Met je deelname sponsor je de Alphense Reddingsbrigade

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de startpunten kun je terecht op de volgende website: www.rabobank.nl/rijnstreek

 

10-09-2014 Eerste zwemles

Op woensdag 10 september is de eerste zwemles van het nieuwe seizoen, we hebben allemaal enorm veel zin om weer lekker het water in te gaan.
Dus we zien jullie graag op 10 september in Aquarijn.  

 

03-09-2014 Bijeenkomst voor trainers van de Alphense reddingsbrigade

Op de eerste woensdag van het nieuwe seizoen, wordt er een training verzorgd voor de trainers en het kader. Alle trainers en het kader worden verzocht om 18:00 uur in het zwembad aanwezig te zijn (met zwemkleding).

 

17-08-2014 Een nieuwe site!

De Alphense Reddings Brigade heeft sinds augustus 2014 een geheel nieuwe site, ook in 2014 dit jaar gaan we weer volop met zijn allen aan de slag om er weer een gezellig, zwemjaar van te maken.