Op maandag 20 februari heeft het bestuur de duurzaamheidsambitie en bijbehorend plan gepubliceerd aan de Algemene Leden Vergadering (ALV). De ALV heeft hierop aangegeven achter de ambitie te staan en akkoord te zijn met de financiering die erbij hoort. Dat resulteert in dat we concreet verder kunnen met het bereiken van de verschillende…
Ook het Rabobank Impactfonds doet een bijdrage voor elektrisch varen en wel van €10.000,-. Daarmee is de financiering voor het elektrisch varen rond. 
Het eerste begin van de mobiele post is er, een eigen schaftwagen! Nu aan de slag met het opbouwen en inrichten. 
Vrijwilligers zijn belangrijk. Daarom sloten wij het jaar gezellig af met een escape experience en gourmet.
Pure Energie Fonds draagt €2500,- bij voor een elektrische buitenboordmotor.
Gek van fietsen levert twee mountainbikes! Nu trainen en vanaf volgend seizoen inzetbaar voor toezicht en hulpverlening.
Vanavond werden wij blij verrast! Deze vrolijke dame van de Rabobank kwam langs om ons de cheque te geven met de opbrengst van jullie stemmen op ons met via de Rabobank Clubsupport. In totaal hebben 108 van jullie op ons gestemd, onwijs bedankt! 
Shell doneert €3.000,- aan verschillende reddingsbrigade voor het beperken van de CO2 uitstoot. Wij gaan aan de slag met mountainbikes en sups.
De Stichting Ina van Dam draagt €4000,- bij aan onze pilot omtrent toezicht Zegerplas, het doel? Een eigen mobiele post aan schaffen zodat de pilot voortgezet kan worden naar de toekomst. 
Samen met Shell en de Hogeschool Utrecht onderzoeken we onze CO uitstoot en de mogelijke reductie. Het resultaat: onze vaartuigen zijn verantwoordelijk voor 50% van de CO2 uitstoot dat terwijl elektrisch varen goed mogelijk is met de vlet.

Meest recente berichten

    Recente reacties

    Geen reacties om te tonen.