Een evenement laten bewaken
Steeds vaker zie je dat in vergunningen voor evenementen op en/of rond het water de waterveiligheid gewaarborgd moet zijn. Binnen de Alphense Reddingsbrigade hebben we goed opgeleide Lifeguards en Lifeguard Schippers om dat voor je te verzorgen.

Wil je jouw evenement laten bewaken door de Alphense Reddingsbrigade? Vul dan onderstaand formulier in.

Voor de kosten hanteren we de prijstabel zoals die binnen Reddingsbrigade Nederland wordt gehanteerd.
Op basis van de aanvraag nemen wij contact met je op, hierbij ontvang je een offerte en inzet voorstel. Indien wenselijk kunnen wij (bij kleinschalige evenementen) ook in de EHBO voorzien naast de Lifeguard taak. Wanneer deze wens er is, verzoeken wij je dit te vermelden bij de aanvraag bij ‘Eventuele opmerkingen’.

Evenement bewaken als brigade lid
Bij de brigade wordt je opgeleid om uiteindelijk (jezelf en) een ander te kunnen redden van de verdrinkingsdood, dit leer je door je diploma’s te halen.
Vanaf Junior Lifeguard (ongeveer rond leeftijd 16) kan en mag je dan ook meelopen met bewakingen. Denk bijvoorbeeld aan de Sint-optocht of evenementen aan de Zegerplas. Het is niet alleen tof en noodzakelijk om bij een bewaking te zijn, maar daarnaast ook erg leerzaam. Door deel te nemen aan bewakingen kan je ook delen van je te halen diploma’s af laten tekenen. Voor meer informatie daarover verwijzen we je graag naar de pagina over de opleiding die voor jou relevant is.

De oproepen om te helpen bij een bewaking worden gedaan door Commissie Waterveiligheid in een besloten Whatsappgroep. Daarin kan je dan reageren om deel te nemen aan de bewaking. Let op: we gaan er bij aanmelding voor event dan ook vanuit dat je aanwezig bent.
Zit je nog niet in de Whatsappgroep, maar wil je dat wel? Stuur dan een mailtje naar Ralph@alphensereddingsbrigade.nl, hij voegt je dan toe.