Wat is Membro?
Membro is het programma wat we gebruiken om alle leden in te registreren, de groepen samen te stellen en de facturen te versturen. Daarnaast kunnen we in Membro de aanwezigheid en de voortgang van onze leden bijhouden. Het is een jong programma wat nog vol in ontwikkeling is en een paar keer per jaar worden er verbeteringen en nieuwe mogelijkheden doorgevoerd. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel en voldoet Membro volledig aan de AGV wetgeving.

Wat kan ik in Membro?
Daarnaast is Membro een leden/ouder portaal. Je kan een account aanmaken en daarmee je eigen gegevens aanpassen*, zoals (mail)adres, telefoonnummer(s), ICE contacten en de manier waarop je de facturen zou willen betalen. Standaard staat het op “handmatig” maar als je het jezelf (en de penningmeester) erg makkelijk wilt maken kan je in Membro aangeven dat je gebruik wil maken van een automatische incasso. Als ouder kan je een account aanmaken waarmee je meerdere kinderen kan koppelen zodat je alle gegevens in één account kan bijhouden. In Membro kan je ook precies zien welke facturen nog open staan en deze vanaf die plek direct betalen met iDeal. Ook kan je je in Membro aanmelden voor bijvoorbeeld activiteiten en (EHBO)cursussen, dit is overigens ook de plek waar je je kan ziekmelden/afmelden voor een zwemles.

Belangrijk is dat je de gegevens die je invult precies overeenkomen met die van jou of je kind zoals die op dat moment in Membro staan. Daarnaast heb je een lidnummer nodig, deze staat vermeld op de facturen die we hebben verstuurd. Kom je er niet uit, stuur gerust een mail naar penningmeester@alphensereddingsbrigade.nl dan gaan we je helpen.

*Leden die ingeschreven zijn ná december 2021 hebben automatisch al een account.

Automatisch Incasso anders dan via Membro
Wil je liever niet in Membro aangeven dat je via incasso wil betalen of heb je geen account, dan kan je onderstaand document downloaden, invullen, onderteken en een duidelijke foto sturen naar penningmeester@alphensereddingsbrigade.nl dan nemen we dat met de eerstvolgende facturatieronde mee. Automatische incasso met terugwerkende kracht is niet mogelijk.